ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ-PLOTTER

Καινούργια Ψηφιακά Πολυσυστήματα

Το Mouse OE διαθέτει τα ψηφιακά πολυσυστήματα της Konica Minolta ως επίσημος διανομέας. Αυτά τα Ψηφιακά Πολυσυστήματα προσφέρουν έγχρωμη ή/και ασπρόμαυρη εκτύπωση και αντιγραφή σε διάφορες ταχύτητες και απόλυτη αξιοπιστία. Για όλα τα συστήματα διατίθενται και συμβόλαια συντήρησης με πολύ χαμηλό κόστος αντιγράφου από τον 1ο χρόνο.

 

ΈγχρωμαΨηφιακάΠολυμηχανήματα

Konica Minolta Bizhub

 Οι τελευταίες καινοτομίες στα πολυσύστηματα της Konica Minolta συνδυάζουν την  έγχρωμη με την ασπρόμαυρη εκτύπωση και αντιγραφή. Με μεγάλες ικανότητες  επικοινωνίας, χαμηλό κόστος χρήσης και ταυτόχρονα εντυπωσιακές ταχύτητες,  ασύγκριτη ποιότητα, μοναδική ευελιξία και λειτουργικότητα. Είτε μικρά συστήματα  για τα μικρότερα γραφεία είτε κορυφαίας απόδοσης για χώρους CRD – αυτή η σειρά  προϊόντων έχει την τέλεια λύση για κάθε απαίτηση.

Konica Minolta bizhub C454e

Konica Minolta bizhub C224e

Konica Minolta bizhub C25

Konica Minolta bizhub C35

Παλαιότερα μηχανήματα

Konica Minolta bizhub C20

Konica Minolta bizhub C220

Konica Minolta bizhub C452

 

 

ΑσπρόμαυραΨηφιακάΠολυμηχανήματα

Konica Minolta Bizhub

Υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και αντιγραφές, ταχύτατες σαρώσεις συν ευέλικτος χειρισμός χαρτιού και δυνατότητες τελικής επεξεργασίας είναι τα χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνονται τα ασπρόμαυρα πολυσυστήματα της Konica Minolta. Η γκάμα της προσφέρει τα πάντα από μικρά ταχύτατα συστήματας για μικρότερους όγκους έως δυνατά και παραγωγικά συστήματα για μεγάλους όγκους εργασίας.

Konica Minolta bizhub 223 , 283, 363, 423

Konica Minolta bizhub 165

Konica Minolta bizhub 215

Konica Minolta bizhub 164

Konica Minolta bizhub 36 , 42

Παλαιότεραμηχανήματα

Konica Minolta bizhub 211

Konica Minolta bizhub 240f

Konica Minolta bizhub 190f