ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

Ο σερβιτόρος παραλαμβάνει την παραγγελία από τον πελάτη, την καταχωρεί στην ασύρματη συσκευή παλάμης (PDA), και την αποστέλλει αυτόματα στους χώρους προετοιμασίας (bar, κουζίνα).
Οι παραγγελίες εμφανίζονται στην εγκατεστημένη οθόνη αφής ή εκτυπώνονται σε θερμικό εκτυπωτή, ενώ παράλληλα ενημερώνεται αυτόματα και το κεντρικό σύστημα της επιχείρησης (κάβα/αποθήκη κτλ).
To Mouse αναπτύσσει το κατάλογο της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, δίνοντας έτσι σημασία στις ιδιαιτερότητες του κάθε καταλόγου.

 

Το σύστημα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας, με τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρει (προσωποποιημένη ανάπτυξη καταλόγου, σύνδεση με εμπορικό πρόγραμμα διαχείρισης κάβας/αποθήκης, ταχύτητα, αξιοπιστία, άψογη τεχνική υποστήριξη), .

parageliolipsia

Διατίθεται σε δύο μορφές :

  • Αυτόνομη ασύρματη παραγγελιοληψία
  • Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας

Η αυτόνομη ασύρματη παραγγελιοληψία αποτελείτε από το PDA,το access point , switch και εκτυπωτές (μέγιστός αριθμός 2).Το κάθε DPA έχει την δική του εφαρμογή και δουλεύει ανεξάρτητα  το ένα από το άλλο.

Ένα από τα βασικά  πλεονέκτημα του συστήματος είναι ότι συγκαταλέγετε  στην πιο προσιτή οικονομική τιμή.

Τα μειονεκτήματα είναι ότι δεν έχετε έλεγχο αποθήκης , ούτε συνταγές (δεν υπάρχει εμπορική εφαρμογή)  .Τα PDA δεν βλέπουν το ένα τις παραγγελίες του άλλου (δεν υπάρχεις κοινή βάση ) .Οι εκτυπωτές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι ΔΥΟ το πολύ.

Το Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας αποτελείτε από PDA , το access point ,switch ,από εκτυπωτές και το POS σύστημα με την εφαρμογή. Το POS  περιέχει την εφαρμογή διαχείρισης (πλάνο τραπεζιών ,διαχείρισης τιμοκαταλόγου, αποθήκη, συνταγές) .

Το πλεονέκτημα είναι ότι έχετε καλύτερη εικόνα της επιχείρησης σας (περισσότερα στατιστικά).Τα PDA βλέπουν το ένα τις παραγγελίες του άλλου. Μπορείτε να τοποθετήσετε όσους εκτυπωτές παραγγελίας θέλετε .

Το μειονέκτημα σε αυτό το σύστημα είναι το κόστος του.